Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

 

Na predaj rodinná chata v Šugovskej doline

Ulica: Šugovská dolina
Mestská časť: Nižný Medzev
Obec: Medzev
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

 Ponúkam na predaj peknú rodinnú priestrannu chatu v tichom prostredí s plnou zeleňou v Šugovskej doline . Ideálne pre rodiny s deťmi a domácími milačikmi .Chata a pozemok je v OV a stojí na pozemku 800m2, je postavená z tehál kombinovaných s drevom , je dvojpodlažná a má 170 m2. Prízemie : kuchyňa , toaleta ,kúpeľňa, bazén o rozlohe 10 x 2 m ,  obyvačka s murovanými kachľami . Poschodie  :2x spálňa s  2 balkónmi . Pri dome je veľká garáž a šopa na  náradie .Kúrenie je plynové , na tuhé palivo a boiler na ohrev teplej vody . Chata sa predáva aj so zariadením a je nutná rekonštrukcia interiéru . 
Pre deti a domácich miláčikov je k dispozicií veľký trávnatý pozemok . Dospelí majú k dispozícii  rodinný altánok zo sedením. Chata je využiteľná aj na celoročné bývanie a nachádza sa v Chranenom vtáčom území Slovenského krasu so zeleňou v krásnom tichom prostredí , ktorým prechádza tichý potôčik . Cena chaty je dohodou s právnym servisom. 

Ponúkame Vám naše kompletné služby na jednom mieste - zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, prepisy plynu a elektriny a poradenstvo súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0919184414 alebo emailovej adrese jakubčiakd@gmail.com

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
800 m2
Úžitková plocha:
170 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Krb:
predpríprava
Typ:
interiérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti