Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

 

Na predaj rodinný dom v Maďarsku, 40km Novajidrány.

Ulica: Novajidrány.
Obec: Novajidrány
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
37 000 €

Popis nehnuteľnosti

RAYMANN REAL ponúka na predaj rodinný dom v Maďarsku 40km od Košíc, Novajidrány. Menší rodinný dom 76m2 na veľkom 800 m2 pozemku.

Rodinný dom má kuchyňu a dve izby. Momentálne sa dom vykuruje pieckami, ktoré sú v každej izbe. Pri bežnom používaní postačuje dom vykúriť piecka v kuchyni. Plynová prípojka je na pozemku. V dome je obecná voda a kanalizácia. Na pozemku je vlastná studňa.

Dom je postavený z tehál a kameňa. Strecha je pôvodná a nezateká. Rekonštrukcia v dome prebehla pred 3 rokmi. Je vymenená elektrina, plastové okná, plávajúca podlaha, keramická dlažba, novšia kuchynská linka a kúpeľňa.
Na pozemku je drevená šopa.Na pozemku sú všetky IS (voda ,elektrina ,plyn).Rodinný dom je zateplený. Pozemok je umiestnený v peknej tichej uličke medzi domami.Je tam veľmi dobrá občianská vybavenosť.Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0917916069 alebo emailovej adrese irena.raymann@gmail.com.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
76 m2
Úžitková plocha:
76 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Irena Raymann

Irena Raymann

maklér

  • Slovensky
  • Magyar
  • Deutsch
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti